ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentLån på bilen - Hitta bäst billån direkt
SMS-lånen - Massor med SMS-lånen

Lån på bilen

Lån

Om du har en bil som inte är fullt belånad är den mycket bra att använda som säkerhet för ditt lån. Genom att kontakta din bank och meddela vilken typ och årsmodell bilen har så kan du omgående få reda på hur mycket du kan låna på bilen och till vilken ränta du får låna pengarna.

Ett annat sätt att låna pengar på bilen är om du är i färd med att köpa en ny bil. Om du inte behöver låna till hela bilens pris/värde kan du låna pengar väldigt billigt på detta sätt, ofta till och med till lägre låneränta än för huslånet.

Ett lånexempel:
Du har en gammal bil som bilfirman ger 150.000 kr för om du köper en ny bil. Den nya bilen kostar 300.000 kr och du kan få ett låna på hela beloppet av bilfirman eller bilfirmans långivare till bara 2.00% ränta. Genom att utnyttja hela lånet kan du få 150.000 kr i handen till en ränta på 2.00% vilket är otroligt bra lån just nu.

Försäkra den belånade bilen

Lån

Det är viktigt att du har en helförsäkring på din försäkrade bil eftersom de flesta långivare kräver detta för att ge dig ett billån. Om du inte har en bilförsäkring kan det bli mycket dyrt för dig och räntan kommer då inte vara låga 2.00% på lånet.

Lån av alla typer finns hos


Mer fakta om Lån

Här kan du hitta mycket mer intressant information och fakta om lån men också en del roliga och listiga saker gällande lånen.Meny - Lån
Till förstasidan på www.sms-lanen.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
BlancolånBillånSMS-lånPantlån