ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentPantlån - Hitta bästa Pantlånet på bantbanken direkt
SMS-lånen - Massor med SMS-lånen

Låna pengar på pantbank

Låna pengar på pantbank

Om du snabbt behöver låna pengar och är säker på att du kan betala tillbaka lånet inom utsatt tid är pantbanken ett bra alternativ.

För att låna på pantbanken krävs att du kan pantsätta något som är ganska lätt att värdera. Guld och smycken får man låna ganska mycket på men om du tror att du kommer få problem att betala tillbaka lånen är det mer lönsamt att sälja guldet. Pantbanken låter dig låna till 60-75% av vad du får om du säljer guldföremålen och då ska du vara ganska säker på att du kommer hämta ut guldet för annars är det en dålig affär.

Räntan på lånet hos pantbanker

Räntan på pantbankerna variera en del, bland annat beroende på hur mycket du lånar. Du kan normalt räkna med en månadsränta på mellan 2-4%.

Hur långa kan jag ha ett lån hos pantbanken?

Lån

Normalt löper lånet hos pantbanker på 3-4 månader. Du kan därefter antingen lösa lånet eller endast betala räntan och förlänga ditt lån ytterligare 3-4 månader beroende på pantbank.

Vad kan jag låna på hos pantbanken?

Det normala man lånar på i pantbanken är guld, silver, smycken av ädelmetaller och ädelstenar. Även musikinstrument och klockor är vanliga att pantsätta och låna pengar på.

Atuellt marknadspris på guld finns här.

Lån av alla typer finns hos


Mer fakta om Lån

Här kan du hitta mycket mer intressant information och fakta om lån men också en del roliga och listiga saker gällande lånen.Meny - Lån
Till förstasidan på www.sms-lanen.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
BlancolånBillånSMS-lånPantlån